Tortellini met salie en spinazie
Informatie
- Aantal personen: 4
- Soort: Hoofdgerecht
Ingrediënten
- 400g tortellini, liefst met kaasvulling
- 200g verse spinazie
- 2 el grof gehakte salie
- 100g gorgonzola of 50 g gorgonzola en 50 ml kookroom
- 1 teentje knoflook
- Scheut witte wijn
- 1 el boter
- 1 el olijfolie
- Parmezaanse kaas
- Peper
- Zout
Bereidingswijze
- Verwarm water met zout en voeg de tortellini toe wanneer het water kookt.
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
- Smelt de boter in de pan samen met de olijfolie.
- Voeg de geperste knoflook en de salie toe en bak dit ongeveer twee minuten.
- Voeg de tortellini toe met de gorgonzola, spinazie en wijn.
- Laat dit ongeveer twee minuten sudderen tot de spinazie slinkt en breng op smaak met peper en zout.
- Maak het geheel mooi op met Parmezaanse kaas.
Tweet