Lasagne met kip champignons en blauwe kaas
Informatie
- Aantal personen: 2
- Soort: Hoofdgerecht
Benodigdheden
- Koekenpan
Ingrediënten
- 6 gekookte lasagnebladen
- 150g gegrilde kipfilet
- 50g blauwe kaas
- 1 rode paprika
- 2 teentjes knoflook
- 200g kastanjechampignons
- 2 schepjes crème fraîche
- 2 el honing
- Scheutje witte wijn
- Olijfolie
- Zout
- Peper
Bereidingswijze
- Verwarm de olijfolie in de koekenban en fruit de knoflook licht aan.
- Voeg na een minuut de paprika toe in blokjes en bak deze blokjes twee minuten mee.
- Voeg de witte wijn toe en laat het geheel twee minuten bakken.
- Voeg de kastanjechampignons toe en breng op smaak met zout en peper.
- Laat het geheel een minuut bakken en roer daarna de honing erdoor.
- Kook de lasagnebladen zoals aangegeven op de verpakking en leg er één op het bord.
- Schep hier het mengsel op.
- Leg er nog een lasagneblad over en kruimel de blauwe kaas erover.
- Leg hier de gegrilde kip op en nog wat van het champignonmengsel.
- Leg hier nog een lasagneblad op en maak het geheel af met een schepje crème fraîche.
Tweet