Kruidige cannelloni
Informatie
- Aantal personen: 4
- Soort: Hoofdgerecht
Benodigdheden
- Ovenschaaltjes
Ingrediënten
- 12 cannelloni
- 200g ham fijngehakt
- 125g magere kwark
- 125 ml zure room
- 200 ml kruidenbouillon
- 15g verse basilicum fijngehakt
- 2 el bieslook fijngehakt
- ½ pot sugocasa met tuinkruiden a 690 ml (pastasaus van Grand’Iltalia)
- 2 bolletjes mozzarella in plakjes
- 25g geraspte Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- meng de ham met de kwark, room, basilicum, bieslook en peper en zout.
- Doe het mengsel in een spuitzak met een grove spuitmond en spuit de vulling in de cannelloni.
- Vet vier kleine ovenschaaltjes in.
- Roer de sugacasa en de bouillon door elkaar en schenk dit mengsel in elk ovenschaaltje.
- Leg de cannelloni in de schaaltjes en verdeel de rest van de saus er over.
- Bak de cannelloni in ongeveer 30 minuten gaar en goudbruin.
- Maak het geheel af met Parmezaanse kaas en serveer met een salade.
Tweet