Kipfilet putanesca met farfalle
Informatie
- Aantal personen: 2
- Soort: Hoofdgerecht
Ingrediënten
- 150 g gekookte farfalle pasta
- 150 g gesneden kipfilet
- 75 g salami in blokjes
- 3 el fijngesneden lenteui
- 2 teentjes geperste knoflook
- 2 kleine gesneden tomaten
- 1 el Parmezaanse kaas
- 50 ml droge witte wijn
- 1 tl vers gehakte peterselie
- 1 tl oregano
- 1 el zachte boter
- 4 el olijfolie
- Zout
- Peper
Bereidingswijze
- Verhit de olie in een wok.
- Voeg de kip toe en breng het geheel op smaak met zout, peper en oregano.
- Bak de kip tot deze wit is onder voortdurend roeren.
- Voeg de salami en tomaten toe en bak deze een minuut mee.
- Voeg de knoflook toe en blijf roeren.
- Voeg de wijn toe en de farfalle pasta.
- Voeg hierna de boter en de lente ui toe en meng het geheel.
- Schep het gerecht op borden en garneer het met de peterselie en Parmezaanse kaas.
Tweet