Cannelloni met kaas en gehakt
Informatie
- Aantal personen: 4
- Soort: Hoofdgerecht
Benodigdheden
- Ovenschaal
Ingrediënten
- 1 pak cannelloni
- 500 g spinazie: vers of diepvries
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 2 kleine eieren
- Pijnboompitten
- Blikje tomatenblokjes
- 150 g mozzarella
- 150 g ricotta
- 150 g feta
- 150 g geraspte Parmezaanse kaas
- Rozemarijn
- Beetje munt
- Olijfolie
- Zout
- Peper
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Neem de ontdooide spinazie en snijd deze klein.
- Voeg hier de Parmezaanse kaas, ricotta, feta en eieren.
- Breng dit mengsel dan op smaak met munt, peper en zout.
- Fruit de kleingesneden ui en knoflook met wat olie.
- Voeg hier de pijnboompitten, tomatenblokjes, rozemarijn en peper en zout aan toe.
- Vul de cannelloni met het spinaziemengsel met een lepel of slagroomspuit.
- Leg de gevulde cannelloni in een ovenschaal en schenk hier de tomatensaus over.
- Snijd de mozzarella en verdeel deze over de cannelloni.
- De schaal kan nu in de oven voor 30 minuten.
Tweet