Cannelloni met gehakt en tomatensaus
Informatie
- Bereidingstijd: 30-60 minuten
- Aantal personen: 4
- Soort: Hoofdgerecht
Benodigdheden
- Ovenschaal
Ingrediënten
- 16 cannelloni
- Parmezaanse kaas
- 500 g rundergehakt
- 100 g schouderham in blokjes of plakjes
- 1 ei
- ½ potje 4 formaggi van Grand’Italia
- 1 tl oregano
- Peper
- Zout
- ½ potje 4 formaggi van Grand’Italia
- 1 pot Sugocasa van Grand’Italia van 690 g
- 1 bouillontablet
- 2 dl water
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Meng de ingrediënten voor de vulling en vul de cannelloni’s daarmee.
- Leg deze in een ingevette ovenschaal.
- Meng de ingrediënten van de saus op zacht vuur en breng de saus kort aan de kook.
- Giet dan de saus over de cannelloni en zet de schaal 30-35 minuten in de oven.
- Garneer de cannelloni met Parmezaanse kaas.
Tweet