Cannelloni met gehakt en spinazie
Informatie
- Aantal personen: 4
- Soort: Hoofdgerecht
Benodigdheden
- Ovenschaal
Ingrediënten
- 16 cannelloni
- 300 g rundergehakt
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 300 g verse spinazie
- 3 el olijfolie
- 2 pakjes soffritto tomatensaus a 390 g
- 100 g gemalen belegen kaas
Bereidingswijze
- Breng water aan de kook in een grote pan en kook de cannelloni 3 minuten.
- Spoel de cannelloni af en laat ze goed uitlekken.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- pel de ui en knoflook en snijd de spinazie fijn.
- Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook ongeveer 1 minuut.
- Voeg het gehakt toe en bak dat rul.
- Voeg de spinazie toe en laat het geheel ongeveer 3 minuten bakken.
- Vul de cannelloni met het mengsel.
- Schenk 1 pakje soffritto in een ovenschaal en voeg de cannelloni toe.
- Schenk hier het tweede pakje soffritto over de cannelloni en strooi tot slot de kaas erover.
- Bak de cannelloni gaar in ongeveer 20 minuten in de oven.
Tweet